ABOUT US

Now you can see behind the camera. We are here for you!

Povestea Julius Paul a început cu mai bine de 25 de ani în urmă. 

În acea perioada (anii ’80) tânarul pasionat de artă fotografică, pe numele său Silviu-Ioan Pop, visa să devină un fotograf cu renume internațional. Era conștient de faptul că acest lucru nu se poate realiza fără un suport material, așa că în anul 1991 a pus bazele uneia dintre primele afaceri din orașul Bistrița care se ocupa cu realizarea fotografiei comerciale.
Pe măsură ce timpul trecea, Silviu devenea tot mai cunoscut în județul Bistrița-Năsăud pentru calitatea fotografiilor sale și seriozitatea cu care trata fiecare client.
În ciuda succesului său, în anul 2000 s-a întamplat ceva. Tehnologia avansase foarte mult în tot acest timp, iar Silviu nu a mai putut ține pasul cu cerințele clienților. S-a gândit că a sosit timpul pentru o scurtă pauză. Avea nevoie de tehnologie nouă și de un suflu tânăr. A plecat în străinătate, iar pauza a durat mai mult decât s-ar fi așteptat.

În anul 2008, împreună cu fiul său, Iuliu-Paul Pop a repornit afacerea, investind în cea mai avansată tehnologie pentru a satisface și cele mai exigente cerințe.
La începutul anului 2011, echipa a trecut printr-un proces de rebranding, primind numele de “Julius Paul Media Studio” oferind servicii de fotografie și film. Echipa s-a mărit treptat ajungând la un număr de trei fotografi și trei videografi.

Datorită cererii mari pentru serviciile noastre, în anul 2016, am creat o echipa separată pentru video, White Tree Wedding Film. Acestă echipă de tineri talentați reprezintă recomandarea noastră noastre în materie de Wedding Film.

Astăzi, ducem mai departe tradiția începută acum 26 de ani, tratându-i cu respect și seriozitate pe toți clienții noștri.

Our Skills

We know how to do a lot of things with images, but everytime we must to know what you want. Take a look about our skills.

Photography
Graphic design
Web design
Print

Our Services

For a perfect view about your event!

Photography

Weddings, Family, Photo Shootings, Graduates, Product

DESIGN

Graphic, Print and Web Design
Bitmap and Vector

Print

Photo Albums, Photo Print
More

Film

We have a lot of friends to recomand you for a good video

Awards

Thank you all!

Our Team

Everything is a game, when you like what are you doing!

Like us on Facebook!

Contact:
Telefon: 0743738220
Email: iuliupaulpop@yahoo.com

From Instagram