ABOUT US

Now you can see behind the camera. We are here for you!

De mic copil am fost fascinat de linii, perspective și culori, iar crescând am încercat să găsesc domeniul de activitate în care să pot lucra cu lucrurile care mă pasionează.

Astfel am descoperit fotografia, fiind inspirat de pasiunea tatălui meu pentru tehnologie și aparate foto. Iată că acum am aproape 10 ani de experiență în fotografia de eveniment și sunt doctorand în arte vizuale la UAD Cluj-Napoca.

Pentru mine nunțile și evenimentele în general sunt izvoare nesecate de bună dispoziție, locul unde mă umplu de energie și cunosc oameni frumoși. Îmi place să fiu alături de tineri care se iubesc și să imortalizez momentele importante din viața lor. Chiar dacă îmi place foarte mult să vorbesc și să povestesc, mă bucur că o pot face la fel de bine și prin fotografii. La final, când pot vedea rezultatul muncii mele și satisfacția clienților mei, simt că tot ceea ce fac are o importanță deosebită.

Practic, prin munca mea păstrez amintirile oamenilor, iar în timp, acestea devin neprețuite. Mă străduiesc zi de zi să-mi îmbunătățesc stilul și calitatea serviciilor și sunt mândru că am în spate o echipă unită care mă ajută să ofer tuturor clienților o experiență completă.

Camelia este fotograful meu secundar și co-editorul fotografiilor realizate de noi. Cu implicarea ei reușim să aducem o notă feminină fotografiilor noastre și să predăm imaginile prelucrate într-un timp extrem de scurt (aprox. 7 zile).

Cris este graphic designer-ul din echipă care se ocupă de imaginea noastră începând de la logo și site până la design-ul final al albumelor foto. Împreună ducem mai departe povestea Julius Paul și suntem mândri în fiecare zi de munca pe care o facem!

Our Skills

We know how to do a lot of things with images, but everytime we must to know what you want. Take a look about our skills.

Photography
Graphic design
Web design
Print
Film

Our Services

For a perfect view about your event!

Photography

Weddings, Family, Photo Shootings, Graduates, Product

DESIGN

Graphic, Print and Web Design
Bitmap and Vector

Print

Photo Albums, Photo Print
More

Film

We can make short wedding films only.

Membership

I’m gald to be part of best professional wedding photographers communities in the world!

Featured in

Our work is featuread in awesome wedding publications

Awards

Thank you all!

Our Team

Everything is a game, when you like what are you doing!