Salutare! Eu sunt Cami (colega lui Paul) și acesta este primul meu articol scris pe blogul nostru! Până acum am văzut nunțile din perspectiva fotografului, însă anul 2018 a venit pentru mine cu o mare provocare: să “trec” în fața aparatului foto, pentru că în curând voi fi mireasă! Yey! Nu am știut la ce să ne așteptăm în momentul în care eu și viitorul meu soț Radu am început să ne organizăm nunta. Ca orice viitoare mireasă care vrea ca nunta ei să fie unică, am început să caut idei pe internet pentru a găsi stilul care mă caracterizează. Am petrecut sute de ore pe Pinterest, Instagram și alte publicații de specialitate, dar sunt mulțumită că am găsit exact ceea ce îmi place.

Văzându-mă cât sunt de atentă la detalii, Paul mi-a sugerat să scriu articole pe blog cu idei și tendințe pentru viitori miri.

În acest articol o să abordez un subiect de actualitate și anume care sunt tendințele în 2018 în materie de coloristică la nuntă.

Culoarea anului 2018 este Ulta Violet

Deși personal nu sunt adepta culorilor stridente și provocatoare, am găsit idei drăguțe pe internet în care violetul își are locul lui. Dacă o să găsiți proporția corectă și combinațiile de culori potrivite, cu siguranță nunta voastră va arăta fantastic. Iată câteva exemple:

Rochii pentru domnișoarele de onoare

Sursă fotografii: Pinterest

Buchete de flori pentru mireasă

Sursă fotografii: Pinterest

Aranjamente de nuntă pentru restaurant

Sursă fotografii: Pinterest

Acesorii

Sursă fotografii: Pinterest

Sper că v-am ajutat prin acest articol să vă faceți o idee despre cum ar putea arăta nunta voastră în culoarea ultra violet! 😊