ABOUT US

Now you can see behind the camera. We are here for you!

Povestea Julius Paul a început cu mai bine de 25 de ani în urmă. În acea perioada (anii ’80) tânarul pasionat de artă fotografică, pe numele său Silviu-Ioan Pop, visa să devină un fotograf cu renume internațional. Era conștient de faptul că acest lucru nu se poate realiza fără un suport material, așa că în anul 1991 a pus bazele uneia dintre primele afaceri din orașul Bistrița care se ocupa cu realizarea fotografiei comerciale.

Pe măsură ce timpul trecea, Silviu devenea tot mai cunoscut în județul Bistrița-Năsăud pentru calitatea fotografiilor sale și seriozitatea cu care trata fiecare client.

În ciuda succesului său, în anul 2000 s-a întamplat ceva. Tehnologia avansase foarte mult în tot acest timp, iar Silviu nu a mai putut ține pasul cu cerințele clienților. S-a gândit că a sosit timpul pentru o scurtă pauză. Avea nevoie de tehnologie nouă și de un suflu tânăr. A plecat în străinătate, iar pauza a durat mai mult decât s-ar fi așteptat.

În anul 2008, împreună cu fiul său, Iuliu-Paul Pop a repornit afacerea, investind în cea mai avansată tehnologie pentru a satisface și cele mai exigente cerințe. La începutul anului 2011, echipa a trecut printr-un proces de rebranding, primind numele de “Julius Paul” oferind servicii de fotografie.

Astăzi, ducem mai departe tradiția începută acum 27 de ani, tratându-i cu respect și seriozitate pe toți clienții noștri.

I’m proud to be featured in best international wedding communities
Our Team

Pentru a oferi servicii de calitate, am alături de mine o echipă de profesioniști

Iuliu-Paul Pop
Iuliu-Paul Pop

Photographer

Camelia-Elena Ștefan
Camelia-Elena Ștefan

Photographer