Tell a Story

Workshop de fotografie de nuntă

No servus!

Mă bucur tare mult că dorești să fii mai bun în fotografia de nuntă!

Este foarte important ca noi, fotografii de nuntă, să nu uităm scopul pentru care suntem angajați de către clienții noștrii. Dincolo de stil, artificii și fotografii specaculoase, un fotograf trebuie să spună prin imagini toată povestea unei nunți. De aceea la workshop-ul meu vom pune accentul pe modul cum trebuie realizate fotografiile astfel încât mirii să poată retrăi iar și iar povestea nunții lor pe baza imaginilor create de noi.

Oferte speciale

Am creat două pachete speciale pentru că îmi doresc ca informația din workshop-ul meu să ajungă la cât mai mulți oameni

Pachetul pentru cupluri

50% discount pentru partener,  indiferent de modulele alese

Având în vedere că sunt foarte multe cupluri (ex: soț și soție) de fotografi care lucrează împreună, am gândit acest pachet pentru a le oferi posibilitatea amândurora de a participa la workshop la un preț mai redus.

Așa că dacă dorești să vii la workshop împreună cu partenerul de viață și de job, bifează în formularul de mai jos această opțiune.

Pachetul pentru echipe

40% discount pentru coleg, doar dacă participați la toate cele trei module

Echipele foto-video apreciate de clienți în general au același stil și aceeași viziune. De accea am gândit acest pachet pentru a da posibilitatea oamenilor care lucrează împreună de a participa la workshop la un preț redus.

Dacă sunteți o echipă doriți să învățați despre storytelling atât în fotografie cât și pe partea de film, atunci acest pachet este pentru voi.

Formular de înscriere

Te rog să completezi toate câmpurile pentru a avea o comunicare cât mai bună.
Dacă ai întrebări sau dorești să oferi sugestii, te rog să scrii un mesaj la “Detalii Suplimentare”