A treia zi de la ShootLess 2019 a fost dedicată workshop-urilor. Fiecare speaker a putut să arate unui grup mic de oameni cum lucrează el. Am ales și eu să organizez un mic workshop pentru a arăta ce înseamnă storytelling-ul. Am ales locațiile, modelele, rochie, costum, flori și accesorii pentru a avea un context cât mai aproape de realitatea de la nuntă.

Ioana și Andrei, bunii mei prieteni din Sibiu, au fost de acord să pozeze în mire și mireasă. Am organizat un first look, momentul când se întâlnesc cei doi miri, un mic dejun în dimineața nunții și pregătirile mirilor.

M-am bucurat să văd că au venit oameni foarte pasionați care au dorit să învețe. Le-am arătat cum se construiește o poveste prin fotografii succesive, cum se filmează în timp ce se fotografiază și cum trebuie să interacționeze cu mirii. Familia Rotund Perfect, Ralu și Flo, au venit de la Cluj pentru a documenta workshop-ul. Aici puteți vedea fotografiile și video-ul realizate: Tell a Story Workshop

Video-ul realizat de mine

Video making of

Concluzie

Mi-a plăcut mult această experiență și anume de realiza un workshop. Chiar dacă pentru mine a fost ceva nou și nu am știut la ce să mă aștept, sunt mulțumit de rezultat. Doresc să le mulțumesc tuturor pentru ajutor și implicare și de abia aștept următoare experiență.